Wednesday, May 31, 2017

Bermulanya Di Blog ini.

Pada awal perjuangan saya bertanding sebagai Ketua Pemuda Bahagian, Blog ini lah yang telah saya usahakan untuk memberi maklumat kepada rakan-rakan yang bertanding.

Terima Kasih semua yang membantu saya pada ketika itu.

"Patik Menjunjung Kasih Tuanku" Akhiri ayat selepas dikalung Darjah Kebesaran Panglima Mahkota WP(P.M.W) 

Tidak dapat saya membalas satu per satu ucapan tahniah dari rakan-rakan.

Saya dan Isteri bukanlah dari kalangan orang yang ada-ada(Have-Have), ataupun dari Keluarga Bangsawan, Darjah ini merupakan satu kejutan kepada saya dan keluarga dan saya berharap agar "Resam Padi itu akan sebati dalam kehidupan kami"

Terima Kasih kepada YB Senator Datuk Mustapa Kamal dan Datin Shida terhadap sokongan kepada kami, Ayahnda Tengku Adnan Tengku Mansor, tanpa restu ayanhda, perkara ini tidak akan menjadi realiti. YB Chief Khairy Jamaluddin dan EXCO, terima kasih diatas sokongan.

Kepada Pemuda Seputeh 08-13 dan Sekarang, Rakan-rakan Datuk Paduka Mohd Rafi Alli Hassan  KPB Wilayah Gulam Muszaffar Abu Aisy Abu Wafeeq Mohd Nazri Abdul Rahman Mohd Amir Ahmad Faisal Abdul Karim Wan S Nizam Nazir Hussin Akhtar Hussin Jefree Zain Affendi Razak Rahman Razak Boss Mohd Badrul Ezandan ahli,Datuk Rahimi Rejab , Datuk Datuk Seri Adnan bin Hj Md Ikshan (KSU) dan Datin Seri , Datuk Rizalman Mokhtar dan KPB Tahun 13-18, kamu semua the best yang senantiasa memberi sokongan dalam perjuangan ini, tidak ada ungkapan yang boleh di ungkapkan.

Rakan2 Media, XUMB, Budak-Budak Taman salak jaya dan seluruh Ahli UMNO Seputeh serta setiap yang senantiasa berjuang bersama saya .. ini merupakan PENGIKTIRAFAN bagi kita semua.

Kepada Keluarga Wak Rafi, Pak Hasni dan semua ahli keluarga yang senantiasa memahami saya dalam perjuangan ini, Terima Kasih.

Warga MAJLIS SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN (MSWP) yang senantiasa berkerjasama dalam kerja-kerja saya, alhamdulillah, kerana memahami saya.

Last but not least ... terima Kasih kepada semua yang tidak sempat saya menyatakan disini, perjuangan itu bukan ada noktah!

Thank you u Boss Najib Razak

No comments:

Bermula dengan Surat Kepada KeBawah Duli Tuanku

 DAULAT TUANKU Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah perkenan Ke bawah Duli Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertu...