Wednesday, August 20, 2008

Lucutkan kerakyatan

"Gambar di atas adalah seorang belogers yang memaparkan BENDERA Malaysia SECARA terbalik, walau apapun alasan beliau, kita tidak perlu menghina NEGARA sedemikian rupa, sekiranya tidak suka dengan negara ini, saya nasihatkan beliau KELUAR Sahaja dari MALAYSIA, sesetengah Rakyat Malaysia telah mengelarkan beliau sebagai Syaitan ... kerana sanggup mengambil tindakkan menterbalikan Bendera Malaysia, dan syorkan kerajaan agar mengambil tindakan kepada beliau ....."


Komen dari Blog DuniaTiger

Jika kita marah seseorang individu, janganlah kita bakar pula pejabatnya. Ini mesti difahami kerana pejabat itu dimiliki oleh orang lain juga. Tiada pejabat, tiadalah kerja.

Jika kita marah seseorang individu, janganlah kita kita kacau bendera Malaysia yang dimiliki oleh semua orang. Terbalikkanlah orang yang kita tidak suka tetapi usah ganggu Jalur Gemilang. Nanti semua orang akan marah kepada kita.

No comments:

Bermula dengan Surat Kepada KeBawah Duli Tuanku

 DAULAT TUANKU Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah perkenan Ke bawah Duli Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertu...