Monday, August 03, 2009

Pertandingan Bolasepak 9 Sebelah

Dirasmilkan oleh Saudara Hisyamuddin Yahya(Yeop)

Tahniah saya ucapkan kepada saudara Sulaiman dan Ajib serta semua ajk Pemuda UMNO bahagian kerana telah berjaya mnganjurkan pertandingan bolasepak tertutup Pemuda UMNO Bahagian Seputeh.

Pada waktu yang sama, jiran kita, Parlimen Bandar Tun Razak juga menganjurkan pertandingan yang sama, tetapi berbeza kerana ianya dianjurkan oleh PKR dengan kerjasama Ahli Parlimen BTR.

Saya menguncapkan Tahniah juga kepada anak-anak muda Seputeh kerana memilih untuk menyertai pertandingan ini, walaupun di BTR mereka menawarkan hadiah sebanyak RM3000 tetapi anda semua bukan melihat kepada nilai hadiah.

Banyak pasukan yang menyertai pertandinga di BTR merupakan kumpulan dari kaum India, dan mereka gagal mensasarkan sebanyak 64 pasukan seperti yang mereka war-warkan, hanya 32 pasukan yang menyertainya, dan ternyata ianya gagal.

Kita mesti tahu yang PKR memalui pemimpin Melayu didalamnya telah menjadikan orang Melayu berpecah dan mereka tidak segan silu untuk menjual kepentingan kita didalam mendapatkan kuasa.

Ini terjadi juga dengan PAS, dimana mereka sanggup bersekongkol dengan DAP untuk mendapatkan Kuasa, walaupun mereka tahu yang kuasa mutlak tidak akan diperolehi oleh kaum Melayu/Islam, dan mereka mengambil kesempatan untuk individu tertentu yang mendapat tempat didalam Kerajaan Negeri.
Majlis Penyampai hadian disempurnakan oleh En Azizan Supol kepada
Kementerian Perusahaan Dalam Negeri dan Koperasi


Orang Melayu patut sedar, kita boleh mewujudkan kerajaan Melayu di Kedah dan juga Selangor, dan ini memerlukan penyatuan diantara Parti Pas dan BN. Inilah baru boleh dikatakan orang ISLAM memerintah. Tetapi apa yang mereka mainkan, hanya berjuangan untuk beberapa ADUN yang telah diberi kuasa tetapi hakikatnya menjadi patung yang boleh di tolak dan diperlakukan seperti pelacur bangsa.

Pelacur bangsa inilah yang telah banyak mengadai maruah Bangsa dan telah memperalatkan bangsa kita hanya untuk kepentingan bangsa lain. Seperti baru-baru ini, orang Cina dan India lah yang mahukan ISA dihapuskan, tetapi Pelacur Bangsa ini melalui PR telah menggunakan pengaruh mereka mendesak dan memberikan imbuhan untuk mengumpulkan seberapa ramai Melayu untuk berdemontrasi.

Dimanakah kaum lain? mereka duduk rumah, cari duit dan cari harta. Siapa yang Rugi?

Sedarlah wahai bangsa MELAYU.

No comments:

Bermula dengan Surat Kepada KeBawah Duli Tuanku

 DAULAT TUANKU Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah perkenan Ke bawah Duli Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertu...