Monday, June 15, 2009

Bodohnya PKR ..

Hari ini kajian menunjukkan 80% menolak Chin Peng untuk kembali ..

Tapi Anwar dan PKR beria-ia nak kan beliau balik...

Masihkah Melayu tak nampak lagi ..

Anwar / PKR akan buat apa sahaja untuk mendapatkan UNDI kaum Pendatang...

Dan kalau Nik Aziz cakap ada Boneka dalam PAS untuk UMNO .. tapi kita berjuangan untuk MELAYU ..

Dalam PAS pun ADA Boneka PKR .. tapi alhamdullilah semua dah Kalah .. tinggal Si Nizar sorang je ..

Tapi .... Boneka PKR dalam PAS hanya untuk menjual AGAMA,BANGSA dan NEGARA ...

Lagi teruk tuan GURU .. PIKIR-PIKIRKAN laa ..

2 comments:

auraputih said...

walaupun aku bukanlah hidup di zaman tersebut dan tak pernah pun melaluinya, namun aku belajar dan mencari sejarah Malaysia.
PKM berjuang untuk siapa.dan apakah tujuan PKM ini di Tanah Melayu pada ketika itu.
tindakan anwar ibrahim menyokong tindakan membawa balik chin peng adalah satu tindakan yang sangat menyinggung kan banyak pihak terutama anggota tentera dan ahli keluarga yang terkorban di zaman tersebut.
sakitnya hati aku ....

Anonymous said...

PKR Mmg bodoh "sebab cuba jadi kan malaysia bebas untuk diorg "tapi pada masa sama mereka juga tak berfikir.yang mana kebodohan mereka untuk hanya lanyak kat malaysia sahaja bukan negara cimpeng mereka china"sbb begara tu pun tak nak kebodohan mereka yang tamak "suka menipu
manotiri negara asal mereka terlalu advance dalam copycat on what ever thing there is for making money"
pkm dan pkr ada lah berbeza konsep pkr - parti penipu yang cuba mencari peluang untuk mendominasi kan negara malaysia nie untuk kepentingan mereka "yang sekali mempersoal kan tindakan kerajaan hanya sebab ingin kan duit semata'
matlamat nya hanya untuk kesenangan diri sahaja bukan untuk membela mana 2 bangsa.."
ingin menjadi kan malaysia dan sistem pentadbiran malaysia menjadi kurupsi "penuh dengan rasuah "dalam segala sektor"jual beli"dan kemasukan barang2 dalam malaysia"
kalau kerajaan pandang lebih tepat ke-arah cukai ..sudah pasti mereka akan lemas"
coz kebanyakkan dari mereka itu adalah golongan yang melari kan diri dari pelbagai cukai kerajaan"yang itu kata sebagai pembela" pembela atau pembolot@penipu?
itu lah mereka"apa kah mereka ingin jadikan malaysia sebagai open market? kalau open market berlaku apa akan jadi pada bangsa melayu"yang tak berpelajaran"dan punya wang?
pkr-lu pikir raa"apa lu mau jadi "
yang duk belakang pkr jangan hilang kan nama melayu "daulat melayu"bangsa melayu "tingkah laku adalah perilaku peradapan bangsa akan datang"
aku benci pkr stupid "idealisme"with full of rubbish "dun talk shit or ppl giv u shit"

Pemuda Armada Tidak Beradap

Tindakan Pemuda Umno menghalang sekumpulan anggota Pemuda Parti Pribumi Bersatu (ARMADA) semalam yang mahu menghantar jemputan kepada Datuk ...